Online markedsføring

SEO

Også kaldt Search Engine Optimization eller søgemaskine optimering.

Hvad er SEO?

SEO handler om at optimere ens hjemmeside, så den er mere synlig i søgeresultaterne. Synlighed opstår ved bedre placeringer.

Hvorfor er det vigtigt?

SEO er vigtigt for dig for få mere synlighed for dine kunder. SEO hjælper også med at øge relevant trafik til din hjemmeside.

Langsigtet resultater

SEO giver resultater over tid, man ser typisk ikke se forskel i sine rangeringer fra dag til dag, derfor ksla man huske det er en langsigtet strategi kontra Google Ads.

Hvad koster SEO?

Vi arbejder med SEO i forskellige abonnementer, hvor det er muligt at binde sig i 30 dage, 180 dage eller 365 dage. Priserne er forskellige fra abonnement til abonnement.

Søgemaskine optimering

OPTIMERING AF RESULTATER

Alt SEO begynder med en søgeordsanalyse.
Analysen har til formål at skabe et indblik i ord og fraser som folk andvender når de skal søge efter resultater indenfor jeres område eller det i gerne vil have gode placeringer indenfor.

Med en søgeordsanalyse får du også et indblik i hvilke ord dine kunder bruger, der kan være forskel fra tekniske udtryk som i plejer at bruge i forhold til hvad der søges på.

SEO er en løbende strategi der hjælper dig.

Det hele starter med en ordenlig strategi og forearbejdet klaret.. 

Skab indhold

01.Søgeordsanalyse

Vi starter med at lave en søgeordsanalyse for at vide hvilke søgeord der skal fokuseres på. 

02.SEO Strategi

Når analysen er lavet, laves der en strategi som starter med teknisk SEO.

03.Måling

Hver måned kommer der en rapport som viser hvordan din placering i Google er.

Optimering af SEO

TEKNISK SEO

 

Ved teknisk SEO, foretager vi en teknisk analyse som identificere problemer med opsætning, indeksering eller andet på din hjemmeside. 

VI foretager også en hastighedsanalyse, for at undersøge hvor hurtigt dit website er, og hvad der kan forbedreres. 

ONPAGE SEO

On-page SEO indeholder mere end SEO tekster, det indeholder at give brugeren en god oplevelse. Vi kombinere On-page SEO sammen med konverteringsoptimering så både on-page SEO og dine kunder får hvad de vil have. 

LOKAL SEO

Lokal SEO hjælper jer med at blive vist i søgemaskiner efter en geografisk lokation, det er især vigtigt for butikker så man nemt kan kontakte en og finde vej.

Idag er det blevet endnu vigtigere at have styr på sin lokale SEO da over hovedparten af alle søgninger idag kommer fra mobiltelefon og idag kommer der flere og flere søgninger på eksempelvis anlægsgartner i Holstebro.

Bliv kontaktet og se hvordan
vi kan hjælpe dig med søgemaskineoptimering

Vi kontakter dig indenfor 3 arbejdsdage.

Kontaktinformation

MTmarketing I/S
Industriarealet 42
6990 Ulfborg
CVR.: 39165503
hej@mtmarketing.dk

Om os

Vi er et datadrevet webbureau med fokus på hjemmesider og markedsføring. Vi hjælper små og mellemstore virksomhed med at få succes både på online og offline.

MTmarketing © Alle rettigheder forbeholdes - CVR 39165503 - Email: hej@mtmarketing.dk